Sărbători fericite tuturor!

Se apropie Crăciunul… Anul Nou bate la ușă…

Noi, ca orice copii, dorim să vă colindăm. Primiți colinda noastră?

„O, ce veste minunată,

În Vifleem ni se-arată…”

Suntem siguri că și vocile dumneavoastră ni s-au alăturat, pentru ca acest colind să prindă putere, să-l vestească pe Iisus așa cum se cuvine. Doar împreună vom reuși să ne facem ascultați.

Pentru aceasta, dar și pentru toate câte au fost posibile până acum noi, Asociația INTEGRA, vă mulțumim.

În mod special mulțumim sponsorilor, donatorilor, membrilor susținători care au știut să fie alături de noi, alături de copiii noștri. Sunt persoane ale căror nume nu le cunoaștem și care au donat prin redirecționarea a 2% din sumele achitate ca impozit pe salarii. Vă mulțumim din suflet tuturor. Contează enorm că vă deschideți inima către noi.

Indiferent dacă sunteți din Arad, Lipova, Sântana, Chișineu-Criș, Cintei, Livada, Nădab,Pâncota, Pecica, Galșa,Vladimirescu, Fântânele, Zimand Cuz, Ghioroc, Zerind, Horia,  Zădăreni, Ineu, Curtici, Șofronea,Sânmartin, Macea, Sânpaul, Secusigiu, Zimandu-Nou, Deta, Bumbești-Jiu, Târnăveni, Beclean, Cluj-Napoca, București sau …Germania, fiecare bănuț a contat, fiecare leu a sporit totalul.

Mărturie stau zâmbetele de pe chipul copiilor. Vă vom anunța aici fiecare eveniment care pe noi ne va face mai mari. Să știți că și pe dumneavoastră vă va înălța!!!!!!!!!!!!

Cu toții să aveți Sarbători în pace și bucurie.

Echipa INTEGRA