Terapie de grup pentru părinţi

INTEGRA oferă într-o ambianţă plăcută terapie de grup pentru părinţii şi aparţinătorii copiilor cu dizabilităţi.

Demersul terapiei este condus de Doamna Lect.univ. dr. Roxana MAIER, Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Psihologie Comunitară, având alături  studenţii ei, care susţin nivelul terapeutic al întâlnirilor săptămânale.

Parteneriatul asociaţiei INTEGRA cu Universitatea de Vest Vasile Goldiş Arad UVVG ne permite să oferim beneficiarilor noştri servicii de înaltă calitate şi, în schimb, studenţii au posibilitatea de a face practică eficientă în cadrul asociaţiei noastre.

Grupul de terapie compus din mame, taţi, bunici şi alti aparţinători îşi descoperă forţe şi resurse ascunse în interiorul lor, resurse care, din păcate în viaţa de zi cu zi alături de o persoană cu dizabilităţi se cam uită. În acest grup  aparţinătorii se pot deschide într-un mod natural  şi se simt bine alături de alţi părinţi aflaţi  în aceeaşi situaţie si alături de psihologi experimentaţi.