„Mâini iscusite!”

La INTEGRA a avut loc o nouă activitate reuşită.

La propunerea Asociaţiei WWMP din Arad am încercat ca şi noi, persoanele cu dizabilităţi mentale, sub îndrumarea unor artişti să… realizăm obiecte de decor şi bijuterii!!!!!!!

Împreună cu 4 artişti-voluntari de la WWMP ne-am aşezat la masa de lucru. Ne-am organizat pe ateliere pentru că fiecare artist e specializat pe un domeniu: fimo, hârtie, mărgele…

Materialele, secretele şi sfaturile le-am primit de la Adriana, Veronica, Andreea şi Ştefan. De la mic la mare, toţi am pus imaginaţia la încercare şi am realizat mărgele, brăţări (pe care le purtăm cu drag), flori şi ornamente din hârtie (care ne vor decora camera), decoruri  din modelaj fimo (care ne vor înveseli biroul).

Cel mai mare câştig a fost că beneficiarii noştri… cu sau fără dizabilităţi… au avut chipurile încărcate de zâmbet şi satisfacţie, au dorit ca munca lor să fie apreciata şi de cei de acasă şi au cerut… următoarea întâlnire.


Mulţumim pentru deschiderea, empatia şi răbdarea pe care Adriana, Veronica, Andreea şi Ştefan le-au arătat în munca alături de beneficiarii noştri.

Echipa Integra

Dă click pe poză!

One Comment to “„Mâini iscusite!””

  1. fbronnie 12 august 2011 at 08:21 #

    Multumim pentru primire. Ne-am simtit foarte bine alaturi de voi. Speram sa revenim curand.


Leave a Reply