Jocurile Olimpice DOWN RETEZAT 2011

Vă anunţăm cu bucurie un alt proiect la care am fost prezenţi: INTEGRA a participat în perioada 15-18 septembrie 2011 la Cabanele Doruleţ din Retezat la a XVII-a ediţie a competiţiei “OLIMPIADA NAŢIONALĂ DOWN-RETEZAT 2011”, concurs organizat de către Asociaţia umanitară Ioana din Hunedoara în parteneriat cu Special Olympics ROMÂNIA şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara. Delegaţia Asociaţiei INTEGRA din Arad a fost formată din sportivii: MARIUS CIOARĂ (20 ani), SAMUEL TOFAN (15 ani), MARA OPREA (9 ani), VLAD GOLDIŞ (2 ani), însoţiţi de mamele lor şi de un voluntar. Ei au concurat la călărie şi, în funcţie de opţiune, la una din probele: tras cu arcul, alergare şi bocce. Eforturile lor au fost apreciate şi răsplătite cu diplome şi medalii. Bucuria de pe podium a fost savurată şi de echipele/delegaţiile din Băileşti (Dolj), Deva, Cluj-Napoca, Bucureşti, Simeria. Organizatorii au pregătit şi surprize participanţilor: agrement de cabană (călărie, plimbare cu şareta şi trăsura), excursie la barajul Râul Mare Retezat, discotecă cu măşti, foc de tabără. Unicitatea evenimentului a fost dată de  prezenţa şi participarea la concurs a lui VLAD GOLDIŞ, mezinul manifestării. VLAD a fost susţinut activ şi de sora lui, MARIA. El a debutat cu succes în manifestările de acest gen şi ne-a demonstrat tuturor că, cu sprijin, înţelegere, dragoste, şi copiii cu sindrom Down sunt învingători.

Dă click pe poză!

Suntem mândri de ei. Echipa INTEGRA