Vă mulţumim pentru 2013

Venim în faţa dumneavoastră cu mari mulţumiri.

Pentru ce? Pentru suportul material şi moral pe care ni l-aţi oferit în anul 2013. Contează enorm fiecare leu, dar şi fiecare oră pe care ne-o dedicaţi nouă. Datorită dumneavoastră putem face planuri pentru 2014 şi pe mai departe.

Nu putem face o ordine, nu putem pune pe cineva în faţa altcuiva, dar avem mai multe categorii de persoane fizice şi juridice care ne-au ajutat în anul trecut:

– toti salariaţii care au donat prin fişa 230 pentru anul 2012, toţi cei care sunteţi PFA, cabinete de avocaţi, medici, notari, contabili şi aţi depus declaraţia 200, fişe prin care am reuşit să adunăm o sumă foarte frumoasă, nesperată: 31241 lei

– persoane fizice care ne-au cunoscut real sau virtual, care au avut încredere în munca noastră  şi care au ales să ne sprijine:  Willi Gehring,  Martin Phieler, Marcel Adam, Andreas Storm, Mihail Mate, Marin Păcurariu, Florin  Gogu, Bujor şi Elisabeth Birăuaş, Claudiu şi Magda Birăuaş, Cristian Selegean, Lenuţa Bătrîn, Luminiţa Sîrbu, Cristina Lazea, Maria Todosiciuc,Carmen Lazea, Mirela Breaz, Daciana Mihuţa, Adina Cocuţ, Anamaria Nyeki, Alin Creţu, Ramona Aftene, Valeria Peştean, Corina Don, Alexandra Braica, Sebastian Popescu, Melinda Rosenbach, Loredana Lăcusteanu, Dorina Datcu, Silvia Iercoşan, Anna Rudolf, Denisa Veliciu, Jana Oneţiu, Rozalia Hudec, Corina Buţiu, Cristina Şerb, Gabriela Simoc, Anna Gulyas, Oana Ghinga, Maria Murvai, Lucreţia Morcan, Ioana Buzatu, Mihaela Tîmpa, Raluca Groza, Paula Paraschiv.

– persoanele care au putere decizională la Cercul de Prietenie Germano-Român şi THW din Landul Saar Germania, REHA Landsthul Germania, Pivniţele Birăuaş, Fundaţia Special Olympics România, SC Rainbow Force SRL, Cabinet Expert Contabil Ototoc Lenuţa, INTESA SanPaolo Bank, SC Systematic SRL, SC Marbeto SRL, SC Sysmec SRL, SC Coste Shoes SRL, SC DB Schenker Romtrans SRL, SC Maram Contruct SRL, SC Prodlacta SRL, SC EEE SRL, Teatrul Călător DESTIN, Trupa de teatru MINIFRAN, Asociaţia Studenţilor Medicinişti, SC Fusion Gym SRL, Şcoala Gimnazială Andrei Şaguna, Şcoala Gimnazială Iosif Moldovan, Liceul Pedagogic Dimitrie Ţichindeal, Galleria Arad.

Sperăm din suflet că nu am uitat pe cineva. Vă mulţumim, vă îmbrăţişăm şi vă dorim succes şi împlinire pe toate planurile, personal şi profesional.

Noi mergem mai departe şi datorită dumneavoastră. Ne ajută părinţii şi voluntarii  !

Cei mici şi cei mari de la INTEGRA