Participare la Workshop consultativ

Integra participă în data de 19 iunie 2014 la primul workshop consultativ al proiectului „ONG-uri mai puternice împreună! – Lobby şi advocacy pentru crearea de oportunităţi egale pentru ONG-urile furnizatoare de servicii sociale în accesarea finanţărilor publice” oferit de fundaţia Pentru Voi în Timişoara.

Scopul workshop-ului a fost discutarea problemelor generale cu care se confruntă ONG-urile şi propunerea unor modificări în legislaţia care ne priveşte. Pe lângă reprezentanţii ONG-urilor au participat şi reprezentanţi ai consiliilor locale şi primăriilor din zona de Vest a ţării care au oferit o imagine alternativă asupra modalităţilor de finanţare actuale.

Am fost onoraţi să participăm şi noi şi să ne exprimăm opinia şi cerinţele. Considerăm şi noi că este important ca ONG-urile să se unească pentru aceasta cauză pentru a putea să obţinem o voce mai puternică împreună; o voce care să reprezinte interesele sociale ale tuturor cetăţenilor, inclusiv ale persoanelor cu dizabilităţi.