Zilele noastre de marţi

De o săptămână şi un pic am intrat în vacanţă. Ne e dor de zilele de marţi în care ne revedeam, povesteam, ne jucam şi făceam fel de fel de activităţi deosebite. Anul acesta ne-am văzut în fiecare marţi de la ora 17 cu părinţii şi copiii care vin la noi şi fac parte din familia noastră.

Scopul activităţilor noastre de socializare este să împărtăşim idei, să fim creativi, să ne revedem şi să plecăm de acolo mai bogaţi decât am ajuns. Copiii se joacă şi realizează diferite activităţi sub coordonarea psihologilor, împreună cu voluntarii noştri harnici: desenează, pictează, decupează şi crează multe lucruri frumoase care ne demonstrează mereu şi mereu că singurele limite care există sunt cele pe care ni le impunem noi.

Pe timp frumos, stăm afară, ne jucăm cu paletele, cu mingile, la nisip, inventăm fel de fel de jocuri numai de noi ştiute şi, cel mai important, învăţăm să stăm şi să interacţionăm unii cu alţii.

Părinţii discută despre cele mai bune căi de a ne educa, dar şi despre cât de provocator e să ai un copil special.

Pe parcursul vacanţei ne relaxăm şi mergem în concedii, dar odată cu luna septembrie ne reîntoarcem cu forţe proaspete şi cu idei noi despre cum să creştem cât mai sănătoşi şi frumoşi. Pe parcursul anilor am avut alături multe persoane care ne-au susţinut, cărora le mulţumim din suflet pentru tot ce au făcut pentru noi şi pe care îi invităm să continue să ne fie alături în această minunată călătorie.

Mult succes în continuare!

Echipa Integra.