Excursie Orăștie, Hunedoara, Deva

Vă aduceţi aminte de bazarul organizat în luna iunie de o mână de femei inimoase? Bazarul a avut ca scop organizarea unei excursii! Scopul a fost atins prin excursia minunată în care ne-au fost alături oameni foarte dragi! O zi întreagă ne-am plimbat. Pe autobuz am cântat și am dansat.

Primul obiectiv vizitat a fost Arsenal Park Orăștie unde am vizitat camioane, avioane de război și tancuri, fel de fel de lucruri pe care oamenii care ne apără țara le foloseau în trecut, pe unele chiar și acum.

Următorul loc în care ne-am oprit a fost Castelul Corvinilor din Hunedoara unde am văzut cum trăiau prinții, prințesele, regii și reginele și am aflat povești despre istoria noastră. Castelul este minunat construit și camerele de vizitat sunt împărțite pe categorii, ceea ce a făcut foarte frumoasă întreaga experiență.

Ultima oprire a fost în Deva, unde am mâncat pizza, am stat la povești și ne-am pregătit pentru plecarea către casă.
Sperăm că v-ați simțit bine! Noi cu siguranță ne-am simțit excelent!

Mulțumim Consiliul Județean Arad ,CTP Arad și mulțumim tuturor celor care au pus „un umăr” ca aceasta excursie să se poata realiza: Rajos Nicolin DianaNistor CristinaRoxana RusuCălin MocutaRodica Lupović, Cristina Maria Serb şi tuturor persoanelor implicate în activitatea Bazar de vară .