Activitățile de luni în noul an școlar

Am început noul an școlar cu o nouă organizare a activităților, o organizare mult dorită care sperăm să ne adumcă multe, multe beneficii. Luni este ziua terapiei asistate de animale și vine la noi Rey, cățelul de terapie care ne înveselește ziua și pe care îl iubim mult împreună cu mămica sa adoptivă, psiholog Camelia Gherghel. Cu Rey învățăm să ne jucăm, îl periem, îi dăm de mâncare, îl mângâiem. E un cățel tare dulce! Terapia asistată de animale este o formă de terapie inedită care dă rezultate foarte bune în munca pe care o desfășurăm cu copilașii, pentru că Rey parcă ne citește gândurile.

Frățiorii copilașilor cu dizabilități au o altă activitate, specifică nevoilor lor, iar la sfârșit dedicăm o oră și părinților în care îi lăsăm doar ei între ei pentru a discuta. Până acum rezultatele sunt bune. Mulțumim tuturor celor implicați, beneficiarilor, terapeuților, voluntarilor și organizatorilor.

Cu drag,

Integra!