Conferință de presă, Șanse egale pentru toți

La Integra Asociatia Dizabilitati Mentale a avut loc conferința de presă cu privire la concursul sportiv pentru persoanele cu dizabilități mentale care se va desfășura la Sala Polivalentă Arad în data de 20 noiembrie, de la ora 10:00.
Evenimentul „Șanse egale pentru toți” este finanțat de către Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad în cadrul programului „Tineret, Învățământ, Recreativitate”, sesiunea II de proiecte din 2014. Scopul proiectului este dezvoltarea fizică sănătoasă și armonioasă a copiilor și tinerilor participanți prin activități și întreceri sportive, socializarea persoanelor cu dizabilități prin activități sportive și culturale, implicarea unor parteneri și voluntari pentru o cât mai bună interacționare cu persoanele aflate în dificultate, valorizarea copiilor și tinerilor cu dizabilități mentale prin activități creative și recreative.

Se vor desfăura concursuri sportive adaptate Special Olympics în care fiecare sportiv va fi premiat, ateliere creative și momente artistice. Vor participa elevi din școli, beneficiari ai ONG-urilor și ai DGASPC, părinți și aparținători, voluntari, reprezentanți ai instituțiilor.
Vă mulțumim și vă așteptăm.
Cu drag, Integra!