Povești și vise!!!

INTEGRA ASOCIAŢIA PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI MENTALE ARAD

în parteneriat cu

I.S.J.Arad, C.S.E.I.Arad,  C.S.E.I. P.P. Neveanu Timişoara,  Fundația R.C.E. „Raza de Soare”, Alianța pentru copii Arad, DDAC, DGASPC,  Asociația Cetatea Voluntarilor

în proiectul finanţat de

CENTRUL MUNICIPAL DE CULTURĂ ARAD

vă invită la teatru de stradă

„Poveşti şi vise!!!”

Scopul  proiectului

Valorificarea maximă a potenţialului persoanelor cu dizabilităţi şi realizarea unei percepţii corecte în comunitate asupra problematicii acestor persoane, facilitând astfel integrarea acestora în comunitate.

Prin activităţile culturale cu scop educaţional pe care ni le-am propus, dorim integrarea acestora în comunitate, impulsionarea voluntariatului prin angrenarea unui număr cât mai mare de elevi în activități extracurriculare,  creative şi recreative, utilizând metode şi tehnici nonformale de exprimare.

Proiectul îşi propune promovarea şi susţinerea dezvoltării persoanelor cu dizabilităţi, în special a persoanelor cu dizabilităţi  mentale, a familiilor  şi aparţinătorilor acestora, integrarea educaţională, social-economică şi culturală prin crearea şi aplicarea unor servicii corespunzătoare care să le permită atingerea potenţialului lor maxim, într-o societate care să-i respecte şi să-i aprecieze.

Perioada de desfăşurare: 6 iunie 2015.

Participanţi: Elevi, preşcolari, studenți și tineri cu și fără dizabilități .

Pentru inscriere,apasati aici