Un tărâm de suflet!

Două zile de vis  la tabăra Poiana Pinului Buzău,petrecute de echipa asociației Integra,compusă din Marius și Dana  Cioară,Vlad,Maria și Daniela Goldiș la festivalul,sugestiv intitulat „Un tărîm de suflet!”.

Seria de manifestări a început cu ”SUFLET ÎN DANS” – hora prieteniei, apoi “SPORT ȘI SĂNĂTATE” -competiții sportive – traseu aplicativ, baschet, fotbal, frânghie, “ BUCURIA MIȘCĂRII, A JOCULUI ÎN AER LIBER” ,orientare turistică – cautarea de indicii in Tabara de Sculptura din Buzau,rasplatite cu pizza si suc, ”JOC SI JOACA” -atelier de joaca pentru copii, tineri, parinti si voluntari- momentul culminant fiind focul de tabara .“VREAU, POT SI REUSESC!” – ateliere de creație- pictură pe hârtie , pânză, decupaje și binențeles momentul acordării premiilor, medaliilor și diplomelor, concurenților, voluntarilor și reprezentanților organizațiilor prezente.
Acest eveniment a fost dedicat persoanelor cu sindrom Down oferindu-le șansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si calitatile sportive, artistice, practice, a competențelor socio-emoționale pentru a se integra cat mai bine în societate și a se împlini ca oameni.

Evenimentul a fost organizat de asociația Never Down Buzău, căreia îi mulțumim pentru invitație.

echipa Integra