UNITATE ÎN DIVERSITATE

În proiectul finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad,”Unitate in diversitate”,asociația noastră își propune promovarea şi susţinerea dezvoltării persoanelor cu dizabilităţi, în special a persoanelor cu dizabilităţi mentale, a familiilor şi aparţinătorilor acestora, integrarea educaţională, social-economică şi culturală prin crearea şi aplicarea unor servicii corespunzătoare care să le permită atingerea potenţialului lor maxim într-o societate care să-i respecte şi să-i aprecieze.

Proiectul se desfășoară în perioada septembrie-noiembrie 2015 .Se vor pregăti și organiza 3 activități:-o expoziție de fotografii,realizate de tineri cu și fără dizabilități –Lumea în culori! ,o expoziție cu vânzare „Mâini dibace!“-expoziție realizată cu obiecte realizate din materiale reciclabile,confecționate de echipele formate din tineri cu și fără dizabilități, respectiv o reprezentație integrativă de teatru, muzică și dans  Sub același cer!

echipa Integra