2% pentru Integra

Decide singur pentru cei 2% din impozitul pe venit!
Sistemul “2%” permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie nonguvernamentalăEste un sistem prin care dumneavoastră aveţi posibilitatea să decideţi în mod direct ce se intamplă cu impozitul dumneavoastră pe care oricum îl datoraţi statului.
  • Nu vă costă nimic!
  • Contribuiţi la eficientizarea cheltuirii banului public – deci al dumneavoastră!
  • Puteţi ajuta la susţinerea  unor persoane cu dizabilităţi direcţionând 2% către asociaţia noastră, care lucrează pentru ei prin programele desfăşurate.
Totul e foarte simplu!  Descărcaţi formularul 230 de la  Descarcă formularul  230sau formularul 200 de la  Descarcă formularul 200      şi îl depuneţi la Administraţia Financiară de care aparţineţi

În partea de jos a paginii găsiţi cele 2 formulare completate cu datele asociaţiei Integra necesare donării celor 2% din impozitul dumneavoastră. Trebuie doar să le descărcaţi apoi să le completaţi cu datele dumneavoastră  personale. Depunerea lor se face la registratura organului fiscal de care aparţineţi (Administraţia Finanţelor Publice) până în data de 25 Mai 2016 .

• Dacă în 2016 aţi avut venituri numai din salariu atunci descărcaţi formularul 230.
  • Dacă în 2016 aţi avut venituri şi din alte surse atunci      descărcaţi formularul 200.
Descarcă formularul 230                                                                                                                                   Descarcă formularul 200 Vă mulţumim!

Asociaţia Integra a persoanelor cu dizabilităţi mentale