De ziua prieteniei,la prieteni dragi!

Pentru o schimbare şi o colaborare rodnică cum suntem deja obişnuiţi să avem cu partenerii noştri, am plecat miercuri cu adulţii de la Interga şi însoţitorii lor, în vizită la Şcoala Gimnazială Andrei Şaguna.
Scopul principal,pe lângă socializare,a fost cel de a confecţiona utile şi frumoase daruri de Mărţişor şi cel de iniţiere pe calculator.
Gazde primitoare şi ospitaliere, cei de la Şcoala Andrei Şaguna, ne-au aşteptat cu un program artistic în care ne- am arătat şi noi talentul. A urmat confecţionarea obiectelor decorative cu tehnica şerveţelului iar apoi am fost invitaţi la o lecţie demonstrativă în laboratorul de informatică.Prietenii noştri de la asociaţia „Mobilizează-te” au iniţiat un proiect în care şi-au propus să ne arate tainele calculatorului Beneficiarii de la Integra şi-au demonstrat priceperea în mânuirea calculatorului şi am hotărât să ne mai întâlnim cu prietenii noştri pentru a împărtăși din aceste secrete. Seara nu se putea încheia altfel decât în ritm de dans,coordonati deGeorgiana Bighescu si Madalin Pacurar.Vă mulţumim prieteni dragi .

      

 

Leave a Reply